Zašto su kasnili autobusi iz Čačka i ko se nije pojavio u dogovoreno vreme? (VIDEO)

Img Foto: Epicentarpress

Od ranog jutra društvenim mrežama i putem medija proširila se vest o incidentu koji se dogodio u krugu čačanske Autobuske stanice.

Naime, zaposleni u "Autoprevozu" Čačak bili su zatečeni prizorom koji ih je sačekao u krugu stanice.

Na parkiranim autobusima bile su izbušene gume, crnom farbom ispisane poruke, a nisu izostavljene ni registracione tablice koje su takođe bile prefarbane.

I dok je došla policija i završila uviđaj, nedaleko odatle, kod Malog parka, počelo je okupljanje simpatizera i članova vladajuće stranke koji su se spremali put Beograda.

Kako smo mogli da se uverimo na licu mesta, vođe puta iz nekoliko autobusa imali su problem, jer im se u zakazano vreme nisu pojavili svi putnici. Pa se tako moglo čuti: "Gde ste? Dolazite li? Zašto kasnite?"

U 13:40 autobusi još uvek nisu bili krenuli put Beograda, a kako nezvanično saznajemo od izvora bliskih čačanskom Gradskom odboru SNS, veći broj planiranih putnika je u poslednji čas otkazao odlazak za Beograd.

 

Autobuska stanica u Čačku oko 13:30; Foto: Epicentar press

 

Da li zbog nevremena koje je pogodilo zapadnu Srbiju u popodnevnim časovima, obilnih poplava na putu Čačak - Lučani ili nečeg trećeg - u ovom trenutku ne znamo, a možda ćemo saznati u danima koji dolaze.

Podsetimo, Autoprevoz je uoči mitinga koji je zakazan za danas otkazao sve polaske posle 13 časova, što je izazvalo nezadovoljstvo i lavinu negativnih komentara kod većine sugrađana.

Kako saznajemo, deca sa seoskog područja koja putuju u školu imala su problem jer su ih vozači nekoliko puta izbacivali iz autobusa, a potom i premeštali u drugi.

Podsetimo, skup Srpske napredne stranke pod nazivom "Srbija nade" biće održan večeras na Trgu Nikole Pašića, ispred Doma Narodne skupštine, a pristalice SNS-a iz unutrašnjosti od ranih jutarnjih sati stižu u Beograd.

 

Izvor: Epicentar press



 



Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs