Knjiga za ovu nedelju: Kejt Morton - Časovničareva kći

Img Foto: Pixabay, ilustracija

Osvrt na knjigu pripremila: Isidora Kojanović                   

Poštovani ljubitelji pisane reči pred vama je po mom skromnom čitalačkom ukusu najlepši roman koji je napisala Kejt Morton. U pitanju je roman “Časovničareva kći.” U ovoj knjizi obavijenoj velom misterije pratimo dve paralelne priče koje samo na prvi pogled nisu povezane. A na koji način jesu, otkrićete ukoliko se vratite u davnu 1862. godinu zajedno sa Edvardom Redklifom koji u želji da provede inspirativnih mesec dana sa prijateljima dolazi u kuću na obali Temze. Dok se dešavaju mnoge čudne stvari Edvard polako shvata da boravak u toj kući menja njegov život iz korena. Na koji način otkrijte čitajući ovu divnu knjigu. On će pokušati da vas provede kroz prvi deo knjige.

  U priču drugog dela vodi vas predivna Elodi Vinslou. U kakvoj su vezi Edvard i ona saznaćete u nastavku. Ova divna knjiga naučiće vas da volite ljude koji vas okružuju i verujete srcu više nego razumu. I nećete se pokajati.

Izvor: Cemaforum.rs





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs