U FOKUSU: Interakcija 2022 - Bez ograničenja o običnim ljudima (VIDEO)

Img Foto: Zajednički glas / U fokusu, screenshot

Učesnici 17. Kampa Interakcija proteklih dana su u Užicu, Čačku i Požegi snimali kratke dokumentarce uz mentorstvo izraelskog reditelja Efima Graboja.

U okviru ovogodišnjeg programa Interakcija 2022. (Kamp, Radionica i Festival) ugostili smo 43 učesnika iz 25 zemalja: Argentina, Belgija, Brazil, Poljska, Izrael, Holandija, Španija, Velika Britanija, Hong Kong, Indija, Litvanija, Nemačka, Slovačka, Švajcarska, Kanada, Češka, Estonija, Slovenija, Francuska, Južnoafrička Republika, Moldavija, Danska, Meksiko, Kuba i Srbija.

Program Interakcija 2022. organizuje NFC Filmart uz podršku Vlade Švajcarske, u okviru projekta Kultura za demokratiju, koji realizuju Hartefakt fond, kao i uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Srbije, Filmskog centra Srbije, Grada Čačka, Cinnamon Filmsa, Opštine Požega i drugih partnera i sponzora.

U novom izdanju "U fokusu" pogledajte kako je protekla ovogodišnja Interakcija, Festival, ali i Radionica dokumentarnog filma.

 

 

Serijal "U fokusu" je deo projekta "Zajednički glas ZA slobodu medija" koji realizuju udruženi lokalni mediji iz Čačka, Gornjeg Milanovca i Požege.

 

 

Izvor: Epicentar press





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs