Čačak: Humanitarni bazar za Vojku Jevtović

Img Foto: KZM Čačak

U petak, 01. jula na Gradskom trgu u Čačku biće održan humanitarni bazar za mladu sugrađanku Vojku Jevtović.

Vojka ima 32 godine i najtežu bitku pred sobom. Posle lečenog karcinoma ova opaka bolest se vratila i sada ima metastaze na glavi, kičmi i kostima. Jedina nada i šansa za Vojku jeste lečenje u Turskoj u kojoj se trenutno i nalazi. Predložena terapija je izuzetno skupa, pa tako samo početna cena iznosi 20.000 evra, a koliki iznos će ukupno biti potreban zavisi od toka lečenja.

-Kancelarija za mlade grada Čačka već je pokrenula humanitarne akcije za Vojku, pa je tokom 3 dana prikupljeno 70.600 dinara. Međutim, s obzirom da shvatamo ozbiljnost i hitnost neophodnih sredstava organizovaćemo humanitarni bazar kako bismo animirali veliki broj sugrađana da se pridruži i da zajedno pomognemo Vojki. Humanitarni bazar organizuje se u saradnji sa Udruženjem "Erudita", a pridružile su nam se i članice Udruženja "Evgenija".

Ukoliko želite da donirate nešto za prodaju tokom bazara možete nas kontaktirati na broj telefona 032/349-252 ili doneti u prostorije Kancelarije za mlade (Trg Narodnog ustanka 2), navodi se u saopštenju KZM.

Na bazaru će mališani imati priliku da se fotografišu sa omiljenim crtanim junacima.

Inicijativa za bazar potekla je iz fejsbuk grupe "Naših ruku dela, slobodna prodaja i oglasi", a do sada su akciju podržali fotografi Danilo Milošević i Stefan Vukić, kao i Dragan Tolić, vozač popularne čačanske rikše. Osim njih, sugrađani donose svoje stvari koje žele da budu na humanitarnoj prodaji, svoje umetničke radove...

Kancelarija za mlade poziva sva zainteresovana pravna i fizička lica da se priključe akciji i ponude svoje proizvode ili usluge na prodaju, a da sav novac uplate na Vojkin račun ( 170-0010425549000-34 Unikredit banka, na ime Vojka Jevtović, Ljubić bb, Čačak), kao i građane koji su u mogućnosti da posete bazar i na taj način pomognu mladoj mami iz Čačka.

Izvor: Cemaforum.rs





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs