Epicentar press: Preliminarni rezultati referenduma sa izbornih mesta u Čačku

Img Foto: Dragana Krnetić

Na osnovu prvih rezultata sa nekoliko biračkih mesta u Čačku, građani su u većem broju zaokružili NE u odnosu na opciju DA, saznaje Epicentar press.

Rezultati su prosleđeni od strane opozicionih čuvara kutija sa izbornih mesta u: Preljini, Pakovraću i još tri biračka mesta, čiji se brojevi jasno vide na kontrolnim formularu.

Kako nezvanično saznajemo, rezultati referendumskog glasanja su slični i na većini mesta na teritoriji grada Čačak, a o tome govori i poziv iz Izbornog štaba GO Dveri u Čačku koji su za 22 časa večeras sazvali hitnu konferenciju za medije "povodom pobede na Referendumu, a na kojoj će se obratiti predsednik pokreta Boško Obradović".

U sedištu SNS-a na KZN predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je rezultat referenduma 60% glasova za DA i 40% glasova za NE.

Na twitteru se oglasio i Vladimir Gajić iz Narodne stranke koji je čak i čuvao kutiju na jednom od izbornih mesta. U Beogradu je ipak i po priznanju Vučića pobedilo NE, 54% prema 45% za DA. 

Izvor: Epicentar press / Ozonpress





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs