Gomile smeća na čačanskim ulicama

Img Foto: Ozon press

Izbori su završeni, građani su rekli svoje, ali konačni rezultati izbora se još uvek ne znaju jer većina članova Gradske izborne komisije, sastavljena od predstavnika vladajućih stranaka, predvođena predsednicom GIK Ljiljanom Stanišić danima teraju inat sa zakonom i Višim sudom u Čačku, pokušavajući da falsifikuju i promene izbornu volju građana.

Čačak je tako jedini grad u Srbiji u kome se još uvek ne zna ko će biti nova vlast, a dok vlada stara vlast svedoci smo javašluka u radu komunalne službe nadležne za odnošenje smeća iz domaćinstava i privrednih subjekata.

Zbog zabrane deportovanja smeća iz Čačka na regionalnu dešponiju Duboko, smeće se u hiljadama tona odlaže na lokaciji transfer stanice u naselju  Prelići, a poslednjih dana se gomila i na čačanskim ulicama.

Gomile smeća su tako i na trotoaru u ulici Vojvode Stepe kod nekadašnje KBC banke.

Smećem je blokiran trotoar tako da su prolaznici i majke sa decom u kolicima primorane da se kreću kolovozom ove inače izuzetno prometne ulice.

Izvor: Ozon press

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs