Deveti dan potrage za malom Dankom: Istraga proširena na celu teritoriju Srbije

Img Foto: MUP

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala prošlog utorka u Banjskom Polju kod Bora ulazi u deveti dan. Policija je juče pretraživala kuće i stanove u Banjskom Polju. Istraga je proširena na celu teritoriju Srbije. U istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija. Majorka policije Bojana Otović-Pjanović kazala je da su svi koji su se u trenutku nestanka Danke nalazili u blizini ili na samom mestu događaja osumnjičeni.

Istovremeno, istraga se proširila i na Austriju, Interpol je raspisao žutu poternicu. Srbin koji živi i radi u Beču snimio je dve žene na ulici glavnog grada Austrije pored kojih se igra devojčica koja liči na dvogodišnju Danku Ilić, nestalu u okolini Bora. Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu.

Devojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Devojčica se može prepoznati po visećoj bradavici na levom uhu i mladežu nepravilnog oblika i blago tamne boje na levoj podlaktici.

Ukoliko imate bilo kakve informacije, pozovite policiju na broj telefona 192.

Izvor: N1





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs