Srbija protiv nasilja i Novi DSS: Tražimo ostavku gradonačelnika Čačka kako bi se lokalni izbori održali 2. juna

Img Foto: Epicentar press, screenshot

Koalicija "Srbija protiv nasilja" i Novi DSS traže od gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića da podnošenjem ostavke omogući građanima Čačka izlazak na prestojeće lokalne izbore u terminu u kom će se održati i izbori za Beograd.

Kako se navodi u saopštenju, potpuno je prirodno da 2. jun bude datum kada će i naši sugrađani i sugrađanke odlučivati o novoj gradskoj vlasti, čime će se dobiti prilika da u toku letnjih meseci budu gotove sve radnje potrebne za njeno konstituisanje.

"Takođe, eventualni ulazak u letnje mesece sa glasanjem će proizvesti nepotrebno maltretiranje birača koji te termine koriste za sezonske radove u poljoprivredi i godišnje odmore. Usvajanjem našeg zahteva na dobitku su svi. Mandat ove vladajuće garniture je svakako na izmaku, pa bi ovakav potez gradonačelnika imao samo sveobuhvatne pozitivne efekte nasuprot jedne ili dve plate koju bi odbijanjem iste inicijative lokalni funkcioneri stavili na svoj konto", stoji na kraju saopštenja koalicija "Srbija protiv nasilja" i Novi DSS.

 

Izvor: Epicentar press





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs