Subjekti i snage sistema smanjenja rizika od katastrofa i upravljanja vanrednim situacijama (VIDEO)

Img Foto: Protecta

Pogledajte četvrti online poster u okviru projekta „Ništa nas ne sme iznenaditi“ pod nazivom: "Subjekti i snage sistema smanjenja rizika od katastrofa i upravljanja vanrednim situacijama".

„Ništa nas ne sme iznenaditi“ je projekat koji je početkom godine pokrenuo Centar za razvoj građanskog društva PROTECTA iz Niša u saradnji sa partnerima: Centar za monitoring i aktivizam - CEMA iz Čačka i Somborski edukativni centar - SEC iz Sombora, a koji za cilj ima unapređenje sistema socijalne zaštite u kriznim situacijama.

Projekat „Ništa nas ne sme iznenaditi“ je dobio podršku projekta Vlade Švajcarske Zajedno za aktivno građansko društvo - ACT čiji je cilj aktivno građansko društvo u kome građani više učestvuju u procesu donošenja odluka, naročito na lokalnom nivou. ACT sprovode dve nevladine organizacije: Helvetas Swiss Intercooperation i Građanske inicijative.

Izvor: Cemaforum.rs



 


Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs