Knjiga za ovu nedelju: Ringišpil - Jelena Bačić-Alimpić

Img Foto: Pixabay, ilustracija

Osvrt na knjigu pripremila: Isidora Kojanović      

Autorka ovog dela nas na predivan način uvodi u magični svet baleta. Čitajući ovu knjigu imala sam utisak da zajedno sa glavnom junakinjom izvodim određene delove u toku njenih nastupa. Ana Balint. Ime i prezime u koje stane sve. I upornost i ljubav, želje, snovi, maštanja, nadanja. Ali, i ogromna tuga, koja vam rasparča dušu i raskomada srce zauvek. Nakon čitanja ovog romana poželećete da se ringišpil vašeg srca nikada ne zaustavi. Baš kao što je to želela i glavna junakinja. Ali, i shvatićete da sve dok postoji i poslednji dah života u vama ne treba odustati od snova. Jer, snovi su ono što nas čini živim.

Moja topla preporuka svima koji nisu da pročitaju ovaj divan roman života. Ukoliko imate svoje snove on će vam biti motiv da bez obzira koliko vam se oni možda činili nedostižnim još jednom testirate svoje želje i mogućnosti. Sa druge strane ukoliko postoji neko ko još uvek nije naučio da sanja ovaj roman će vam u tome pomoći.

Izvor: Cemaforum.rs

 





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs