StarTech info dan u NTP Čačak

Img Foto: https://www.ntpcacak.rs/sr/galerija/

StarTech info dan održaće se 21. marta, sa početkomu 14 časova u Naučno tehnološkom parku Čačak.

NALED i Vlada Republike Srbije, uz podršku kompanije Philip Morris, pozivaju neformalne timove, startapove, preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća (MMSPP) i sve one koji imaju inovativne biznis ideje ili žele da transformišu svoje poslovanje uvođenjem novih tehnologija, da se u periodu od 3. marta do 3. maja 2023. prijave za StarTech program podrške inovacijama i digitalnoj transformaciji privrede.

U okviru trećeg godišnjeg konkursa, timovi mogu konkurisati za bespovratna finansijska sredstva u vrednosti od 15.000 do 100.000 dolara, a izabrani korisnici podeliće i do 1.000 sati ekspertske podrške za razvoj biznis plana, marketinškog nastupa, zaštitu intelektualne svojine, finansijsko planiranje ili druge aspekte poslovanja.

-Sve informacije o aktuelnom konkursu potecijalni aplikanti mogu čuti u gore navedenom terminu, navodi se u pozivu NTP Čačak.

Izvor: Cemaforum.rs





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs