U FOKUSU: Šef Odeljenja za saradnju Delegacije EU Nikola Bertolini posetio Čačak (VIDEO)

Img Foto: Zajednički glas

Šef Odeljenja za saradnju Delegacije Evropske unije u Srbiji Nikola Bertolini posetio je Čačak i sastao se sa predstavnicima gradskog rukovodstva.

Nakon obilaska Naučno tehnološkog parka, šef Odeljenja za saradnju Delegacije EU u Srbiji je posetio i firmu PLAZMATEH, čija je delatnost omogućena zahvaljujući fondovima za razvoj EU i koja se najviše bavi izvozom, kao i naselje Obrež gde je u toku izgradnja stambenog objekta za socijalno osetljive kategorije stanovništva, odnosno, realizacija projekta "Ne ostavljajući nikoga iza sebe - adekvatno stanovanje i aktivno uključivanje ranjivih društvenih grupa u Čačku".

Projekat u Čačku finansira EU, nosilac projekta je grad Čačak, dok su partneri na projektu Ustanova "Zračak", Centar za socijalni rad, Gradska stambena agencija Čačak i Udruženje IDC Beograd.

 

 

Serijal "U fokusu" je deo projekta "Zajednički glas ZA slobodu medija" koji realizuju udruženi lokalni mediji iz Čačka, Gornjeg Milanovca i Požege.

 

 

Izvor: Epicentar press

 

Kako je protekla poseta Čačku i kakvi su utisci šefa Odeljenja za saradnju Delegacije Evropske unije u Srbiji pogledajte u još jednom izdanju "U fokusu":





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs