TEŠKA NESREĆA NA PUTU POŽEGA-UŽICE: Poginule dve osobe, troje povređenih!

Img Foto: Pixabay.com/Ilustracija

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se oko 13:10h dogodila kod sela Rasna na putu Požega-Užice, poginule su dve osobe, a tri su povređene, potvrđeno je oko 15 časova agenciji FoNet u odeljenju saobraćajne policije u Požegi.

Prema nezvaničnim informacijama, u sudaru kamiona užičke registracije i kombija sa registracijom Gornjeg Milanovca, poginule su dve osobe koje su se nalazile u kombiju.

Povređena su dva putnika iz kombija i vozač kamiona.

U Zdravstvenom centru Užice je potvrđeno da su na prijemno odeljenje dovezena dva muškarca iz Gornjeg Milanovca sa teškim povredama, prelomima i potresom mozga.

"Reč je o teškim prelomima, dijagnostika je u toku, očekujemo nalaze sa skenera", rekla je dežurna doktorka na prijemnom odeljenju ZC Užice.

Na društvenim mrežama objavljene su fotografije na kojima se vide saobraćajni policajci i ekipe hitne pomoći pored kamiona koji se sudario sa kombijem.

Kako GMinfo nezvanično saznaje u kombiju sa registarskim oznakama Gornjeg Milanovca, nastradale osobe (A.P.) i (V.M.) nisu članovi benda, kako su objavili pojedini mediji, već su radnici milanovačke firme koja se bavi organizacijom koncerata.

 

Izvor: FoNet/gminfo.rs





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs