Rušenje nelegalnog zida kojim je blokiran „OK radio“ odloženo, izvođač radova se nije pojavio

Img Foto: OKradio

Iako je rušenje bespravno podignutog zida i objekta ispred OK radija u Vranju bilo zakazano za jutros, to se nije desilo jer se izvođač radova kojeg je angažovao grad nije pojavio.

Ispred OK Radija i u okolnim ulicama bili su raspoređeni policajci, po zahtevu za asistenciju za rušenje zida kojim je zazidan prozor na prostorijama ovog medija.

“Zazidavanje ” je izvedeno posle niza pretnji koje su dobijali vlasnica radija Olivera Vladković i zaposleni, uništavanja inventara u kafiću “No koment” , koji radi u satavu radija, i lomljenja izloga na njemu.

Jutros su ispred prostorija radija bili i ljudi Dejana Nikolića Kantara, za koga se sumnja da stoji iza ovog “zazidavanja” medija, a trenutno se nalazi u pritvoru zbog pretnji Oliveri Vladković.

Policija je posle desetak minuta otišla sa lica mesta, a novo rušenje zida je zakazano za sutra, što će se desiti ukoliko lokalna vlast uradi ono što zakon nalaže i ispoštuje rešenje građevinske inspekcije.

Izvor: FoNet/Danas

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs