Karavan zdravlja "Aktivnija Srbija" u Čačku

Img Foto: Promo

Karavan zdravlja "Aktivnija Srbija" dolazi u Čačak ( Plato gradske plaže) 19. jula u 17:30h. Sugrađane očekuju aktivnosti za sve uzraste: kreativna radionica za najmlađe od 3-6 godina, skok u sport - takmičenje za uzrast od 6-9 godina i trening za odrasle.

Kako se navodi u saopštenju, sportsko-edukativni projekat „Aktivnija Srbija“ sa podrškom Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije, grada Čačaka, Čačanskog sportskog saveza kao i Sportskog centra Mladost, gde se i održava dogadjaj, podržali su projekat koji ima za cilj promovisanje kulture vežbanja, edukaciju građana Srbije, kao i podsticanja na aktivnost i razmenu iskustava, podizanje svesti o važnosti zdravog i aktivnog života.

Svi učesnici će dobiti poklone od partnera projekta: Majicu za trening, Kompanija VODAVODA, kao partner projekta obezbedio je prirodnu mineralnu artešku VODAVODU za sve vežbače i učesnike programa, dok je za najmlađe organizovala VODAVODA Vodica kreativne radionice i poklone. Takođe, učesnici će imati mogućnost da proizvode brenda Volim dobro u ljudima,
autentičnoj hrani našeg kraja.To su prepoznale sve generacije vežbača: sportisti profesionalci, amateri, rekreativci, njih nekoliko hiljada koliko ih se pridružilo projektu u proteklim godima.
Snažan partner u novoj sezoni je sportski brend Peak- Srbija, koji je podrška pravim sportskim šampionima.

-Dođite da se družimo, vežbamo zajedno i učinimo Srbiju zdravijom i aktivnijom, poručuju organizatori.

Sledeća destinacija je Niš 25.06.

Prijave na www.aktivnijasrbija.rs

Izvor: Cemforum.rs





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs