Wild West OCR i ove godine u Ovčar Banji

Img Foto: Promo

Po drugi put u Ovčarsko-kablarskoj klisuri 4. juna održava se avanturistička trka sa veštačkim i prirodnim preprekama Wild West OCR.

Svi učesnici Wild West OCR-a imaće priliku da se okušaju u jednoj od dve trke, Wild10k ili Wild23k. Trku na Ovčaru i Kablaru odlikuje specifičan teren stenovitog Kablara i šumovitog Ovčara i Morave koja meandrira između njih. Trkači će imati priliku da pored izazovnog terena savladaju preko 35 profesionalno izrađenih veštačkih prepreka i pređu preko reke.

“Trejl trčanje sa preprekama je mlada disciplina koja postaje sve popularnija u Srbiji. Našu trku, Wild West OCR, odlikuje autentičan teren, kvalitetna organizacija i profesionalno izrađene prepreke. Nakon uspešno organizovane prve trke stekli smo poverenje takmičara, tako da ove godine očekujemo još veći broj učesnika preko 500 “ - ističu članovi Wild West OCR tima.

“Uspešnom organizacijom prve trke osnažili smo veze sa našim partnerima, pa s toga nije čudo da se kvalitet trke i celokupna organizacija podigla za lestvicu više. Podršku u organizaciji trke dobili smo od Grada Čačka koji je prepoznao značaj događaja, Sportskog centra “Mladost”, Turističke organizacije Čačka i Crveni krst Čačak. Trka se i ove godine organizuje uz partnerstvo sa Stage Pro kompanijom, ali i sponzora kao što su Huawei, Del Systems, Sport Vision i mnogi drugi. Trku će obezbeđivati članovi Gorske službe spasavanja i Hitne pomoći”, dodaju iz Wild West OCR tima.

Prijave za trku zatvaraju se 27. maja, trenutna cena kotizacije je 4300 rsd i možete se prijaviti na sajtu organizatora - https://www.wildwest.rs/

Izvor: Cemaforum.rs





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs