Tribina "Zemlja živih... Droga nema poslednju reč"

Img Foto: Biblioteka Čačak/Irmos

Udruženje Irmos i Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis“ organizuju tribinu pod naslovom ,,Zemlja živih... Droga nema poslednju reč“ u četvrtak 17. marta u Velikoj sali biblioteke sa početkom u 19 časova.

Zajednica „ZEMLjA ŽIVIH“ je po blagoslovu episkopa bačkog Irineja nastala 2005. godine u okviru manastira Kovilj, dok je osnivač i lider projekta Patrijarh srpski Porfirije, tadašnji iguman manastira Kovilj.

“ZEMLjA ŽIVIH“ predstavlja pruženu Božiju ruku svima onima koji se osećaju promašenim, neostvarenim, umornim, razočaranim, zavisnicima i nezavisnicima, tužnim i siromašnim u srcu. Božiji odgovor onima koji traže iskrenu radost i smisao u životu. Uvereni da je zavisnik u egzistencijalnoj krizi, stvorena je klima života u duhu jednostavne hrišćanske porodice. Verujemo da hrišćanski život, svojom punoćom, daje istinski odgovor na ljudski nemir i da niko sem Boga Oca koji je stvorio čoveka ne može da ozdravi njegovo ranjeno i povređeno srce. Uslov za ulazak u zajednicu samo jedan: želja za menjanjem!

O problemima bolesti zavisnosti i uspešnom lečenju u okviru zajednice, razgovaraćemo sa koordinatorom terapijskih zajednica Andrejem Jovanovićem i štićenicima zajednice „ZEMLjE ŽIVIH“.

Ulaz je slobodan.

Izvor: Cemaforum.rs





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs