SVEČANA AKADEMIJA povodom 50 godina Doma kulture u Čačku

Img Foto: Dom kulture Čačak

Dom kulture Čačak u petak, 3. decembra, obeležiće 50 godina svog rada. Svečana Akademija počinje u 11 časova u Velikoj sali Doma kulture, a u 20 časova biće izvedena pozorišna predstava DA KRENEMO ISPOČETKA u produkciji OPERA & THEATRE MADLENIANUM, Beograd.

U drami Erika Emanuela Šmita "Da krenemo ispočetka", lekar Nobelovac, susreće sebe samog iz vremena kad je bio četrdeset godina mlađi. U sjedinjavanju dva vremena događa se niz duhovitih, nesvakidašnjih i dirljivih situacija. U ovom komadu glavni junak, Aleksandar, vraća se četrdeset godina u prošlost. To je jedan isti čovek, onaj mlad, i ovaj stariji, vremenski skokovi nisu promarni. Vreme ne postoji, ono je relativno, naša je lična projekcija.

Igraju: Slavko Štimac, Ljubomir Bulajić, Branka Petrić, Tamara Aleksić, Lana Karaklajić, Nađa Jakovljević i Natalija Vlahović.

Reditelj: Andrea Ada Lazić.

Predstava će biti odigrana u okviru obeležavanja jubileja pa je ulaz slobodan, a besplatne ulaznice preuzimaju se na bilaternici Doma kulture.

Izvor: Cemforum.rs





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs