Vučić obišao radove na auto-putu Preljina-Požega

Img Foto: Opština Čačak

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obišao je danas radove na izgradnji auto-puta E-763, deonica Preljina-Požega. 

-Ponosan sam i srećan što ljudi danas mogu da vide kojom brzinom Srbija napreduje. Srećan sam što važnu deonicu završavamo, na ovo se čekalo decenijama. Čačak konačno rešava sve svoje probleme u saobraćajnoj smislu. Neće više ni jedan kamion morati da ide kroz centar Čačka. Ovo je dobro za normalniji život u Čačku koji nije bio lak zbog ogromog saobraćaja koji je tamo prolazio - rekao je Vučić, ističući da će ova deonica na potpuno drugačiji način da otvori Ovčarsko-kablarsku klisuru.

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je istakao da je veoma ponosan što će Čačak postati saobraćajno čvorište, što će se vrlo brzo isplatiti sve ono na čemu se intenzivno radilo u proteklom periodu.

-Ono što nam pruža modernizacija saobraćajne infrastrukture od nemerljivog je značaja za sve segmente našeg društva i za celokupni razvoj našeg kraja, a posebno Ovčar Banje, u kojoj ćemo danas ugostiti i premijerku Anu Brnabić – istakao je Todorović, dodajući da o značaju svih radova u Čačku dovoljno govori činjenica da su naš grad u jednom danu posetili predsednik države i predsednica Vlade.

 

Izvor: Cemaforum.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs