Mup: Za vikend 62 vozača isključena iz saobraćaja u Kraljevu

Img Foto: Pixabay

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja 62 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je devet zadržano do istrežnjenja.

Policija je na području Raške zaustavila petoricu vozača, u Rudnici tridesetdevetogodišnjeg muškarca koji je upravljao „opelom“ sa 2,21 promila alkohola u organizmu, u Ulici Predraga Vilimonovića četrdesetšestogodišnjeg vozača „seata“ i šezdesettrogodišnjeg vozača „forda“ sa 1,90 i 1,75 promila, a u Vlasovu tridesetpetogodišnjaka koji je vozio „opel“ sa 1,53 promila.

Takođe, u Ulici Stara Strugara zatečen je dvadesetdevetogodišnji vozač „pežoa“, koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju i njemu je određeno zadržavanje.

U Izletničkoj ulici u Kraljevu, saobraćajna patrola zaustavila je pedesetpetogodišnjeg muškarca koji je upravljao „škodom“ sa 1,36 promila alkohola u organizmu, a u Žičkoj ulici pedesetsedmogodišnjeg vozača „hjundaija“ sa 1,40 promila.

Iz saobraćaja su isključeni i šezdesetogodišnji muškarac koji je u Leševu upravljao „fijatom“ sa 1,86 promila, dvadesetšestogodišnji vozač „forda“ koji je imao 1,31 promila, kao i pedesetdvogodišnjak koji je zaustavljen u Čibukovačkoj ulici sa 1,75 promila alkohola u organizmu.

Izvor: Cemaforum.rs





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs