Danas: Podneta prijava protiv načelnika odeljenja u SBPOK-u

Img Foto: N1

Ministarstvo unutrašnjih poslova podnelo je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu prijavu protiv načelnika Odeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) Nevenka Marića, zbog zloupotrebe službenog položaja, saznaje list Danas i navodi da se radi o "desnoj ruci" nedavno uhapšenog Gorana Papića.

List Danas je imao uvid u dokument tužiaštva u kojem se navodi da je prijava podneta, ali potvrdu informacije, kao i preciziranje zašto je ona podneta, nije se mogla dobiti ni od Višeg javnog tužilaštva, niti u MUP.

Goran Papić uhapšen je pod sumnjom da je zloupotrebio službeni položaj, naredivši da se Marku Miljkoviću, pripadniku klana Veljka Belivuka, mimo propisa vrati blindirani džip.

Marić je još jedan u nizu službenika SBPOK protiv koga se vodi istraga, pošto je nedavno uhapšen i Božidar Stolić, koji se sumnjiči da je odavao informacije vođama kavačkog klana.

Izvor: FoNet/N1





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs