Reklama za minđuše na modelu sa slušnim aparatom, pozitivne kritike korisnika

Img Izvor: Printskrin: asos.com

Reklama za minđuše britanskog internet brenda ASOS, na kojoj model ima slušni aparat, pokrenula je lavinu pozitivnih reakcija na društvenim mrežama, prenosi Daily Mail.

ASOS na svojoj internet stranici trenutno nudi par zlatnih minđuša s priveskom u obliku pečurke za pet funti, ali ni dizajn ni cena nisu ono što je privuklo pažnju posetilaca.

Nasmejana manekenka Natasha Guri, koja je rođena gluva, na fotografiji nosi naušnice koje se nude na prodaju, ali se dobro vidi i njen slušni aparat.

Brojni korisnici društvenih mreža u pohvalnim su komentarima napisali da prvi put vide model s nekim oblikom slušnog aparata.

U komentarima na Tviteru korisnici koji imaju problema sa sluhom odobravaju ovakav potez ASOS-a komentarišući da bi širenje svesti i češće objavljivanje ovakvih pomagala u javnosti doprinelo tome da se osećaju „normalno“ i uključeno u društvo.

Manekenka Natasha Guri iz Londona je tvitovala: „To sam ja! Za one koji ne znaju –  ovo je slušni aparat koji je napredniji od mnogih slušnih pomagala“.

„Radim i kao model za odeću i ostale proizvode. Dakle, to je dokaz da se, bez obzira na svoju invalidnost … možete ovim baviti“.

Jedna je osoba napisala: „Nagluva sam i sigurno će mi uskoro trebati slušni aparat. Bila sam tako nervozna zbog toga, ali ovo me je ganulo i shvatila sam da je to sasvim normalno!“

Treća je napisala da i sama nosi slušno pomagalo i da nikada nije mislila da će takva reklama biti moguća.





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs