Javna rasprava o Ovčarsko-kablarskoj klisuri

Img Foto: Dragana K

Ministarstvo zaštite životne sredine oglašava JAVNU RASPRAVU O NACRTU UREDBE O PROGLAŠENjU I STUDIJI ZAŠTITE PREDELA IZUZETNIH ODLIKA „OVČARSKO-KABLARSKA KLISURAˮ.

Javna rasprava i javna prezentacija o Nacrtu uredbe o proglašenju predela izuzetnih odlika "Ovčarsko-kablarska klisura" i studiji žaštite  održaće se 7. aprila 2021. godine sa početkom u 12 časova u prostorijama Gradske uprave grada Čačka.

Javnu raspravu vodi Komisija koju obrazuje Ministarstvo zaštite životne sredine. U javnoj raspravi učestvuju fizička lica i predstavnici pravnih lica koji su podneli primedbe u pisanom obliku u toku trajanja javnog uvida, koji usmeno mogu obrazložiti podnete primedbe. O svakoj podnetoj primedbi obrađivač dokumenata o zaštiti javno iznosi svoj stav. 

Izveštaj o izvršenom javnom uvidu biće objavljen na internet stranici Ministarstva zaštite životne sredine i Zavoda za zaštitu prirode Srbije.

Izvor: Cemaforum.rs





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs