Konkurs za davanje u zakup jednosobnog stana iz okvira programa SIRP u Čačku

Img Foto: Epicentar Press

Upravni odbor „Gradske stambene agencije“ Čačak, raspisao je Konkurs za davanje u zakup jednog jednosobnog stana kvadrature 22,94 m2 izgrađenog u okviru SIRP programa.

Na konkursu mogu učestvovati lica koja na području Republike Srbije nemaju u vlasništvu stan ili porodičnu kuću, a zadovoljavaju sledeće uslove: lice koje iz socijalnih, ekonomskih i drugih razloga nema obezbeđen stan za sebe i svoje porodično domaćinstvo, sa prebivalištem na teritoriji grada Čačka od najmanje tri godine do dana raspisivanja konkursa.

Ovim Konkursom je obuhvaćeno davanje u zakup na određeno vreme jednog jednosobnog stana na teritoriji grada Čačka, tako da porodica sa jednim ili dva člana može konkurisati za zakup stana kvadrature 22,94 m2, koji  se nalazi u naselju „Košutnjak“ u Čačku, ulica Ilije Garašanina broj:81/3.

Rok za podnošenje Prijave je 30 dana od dana objavljivanja Konkursa na oglasnoj tabli Gradske uprave grada Čačka, računajući i dan objavljivanja, odnosno do 24. marta 2021. godine.

Prijava na konkurs, sa pratećom dokumentacijom, podnosi se Komisiji za odabir korisnika SIRP programa („Gradska stambena agencija“ Čačak) na adresu: Župana Stracimira broj 2, 32000 Čačak sa naznakom: „Prijava na konkurs – SIRP“, u zatvorenom kovertu, putem preporučene pošiljke ili na šalter broj: 10 Gradske uprave grada Čačka u ulici Župana Stracimira broj 2.

Cemaforum.rs





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs