Humanitarni uspon na Kablar za Aniku

Img Foto: Wild west tim

U nedelju, 18. oktobra, sa početkom u 10 časova, ispred škole u Ovčar Banji organizuje se humanitarni uspon na planinu Kablar u cilju prikupljanja sredstava za lečenje devojčice Anike Manić. 

Anika Manić, dvogodišnja šampionka, koja boluje od retke i progresivne bolesti SMA, tip 1. Terapija postoji i registrovana je ove godine u Evropi za decu do 21kg. Nemili podatak je da je ovo zvanično najskuplja terapija na svetu i košta 2,1 milion dolara.

Organizacija Wild West poziva sve zainteresovane avanturiste i rekreativce da se okupe u što većem broju ispred škole u Ovčar Banji, u 10 časova. Planirano je da svi učesnici zajedno pešače do vrha Kablara, stazom koja je srednjeg intenziteta, tako da se mogu pridružiti i svi humanitarci bez obzira na fizičku spremnost.  

Donacije su moguće pre i posle uspona. Koliko ko može. (Donacija će biti uplaćena na račun Fondacije Budi human preko koje se skupljaju sredstva za lečenje https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/858/anika-manic)

Detaljnije o akciji možete pronaći na sledećem linku: https://fb.me/e/4oT9OL7pZ

Udružimo se u prirodi s humanim ciljem. Naše malo je nekome ceo svet.





Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka na www.cemaforum.rs